Kim
Chungha
Hungary
Elsőszámú magyar rajongói oldal
Welcome Message
Köszöntök mindenkit Magyarország legelső és egyetlen Kim Chungha-ról szóló oldalán. Itt mindent megtudhatsz a tehetséges énekesnőről, sok-sok képet találsz a galériában és a legújabb híreket is első kézből megkapod! Kellemes böngészést kívánok az oldalhoz - szerkesztő; rubyjane
Teljes név: Kim Chan-mi (김찬미), de törvényesen megváltoztatta a nevét Kim Chungha-ra (청하 청하) Kim Chungha 1996. február 9-én született a Dél-Koreában található Ulsan városban. Gyermekkorában Texasba költöztek 7-8 évre, így nagyon jól tud angolul, viszont visszaköltözött Koreába, hogy énekesnő lehessen. Akkor lett ismert amikor negyedikként végzett a Produce 101 nevezetű túlélő programban és így az I.O.I tagja lett. A projekt lánybandában a főtáncos, a vezető vokalista és a rapper pozíciót töltötte be. A csapat 2017 elején feloszlott és később Chungha szóló karrierbe kezdett. 2017. április 21-én megjelent a videoklip a Week című dalához, de az még a debüt előtt volt. Június 7-én debütált a Hands On Me mini albumával és annak title trackjéhez társuló videoklipjével, a Why Don’t You Know-val.

A teljes életrajzot itt tudjátok elolvasni: Biográfia

Angol neve: Annie Kim
Születési idő: 1996. február 9.
Nemzetiség: koreai
Magasság: 161 cm
Eredeti hajszín: barna
Szemszín: barna

   

Alapadatok

Ha nem ismered Chunghát, de megszeretnéd, akkor a legjobb helyre tévedtél. Itt minden alapvető információt megtudhatsz róla. Teljes életrajzát olvashatod el, eddigi dalait is meghallgathatod, megnézheted mennyit változott külseje az évek során és még a díjairól is informálódhatsz.

Életrajz Diszkográfia
Évről-évre Díjak és jelölések

 

Érdekességek

Ha ennyi infó még mindig nem elég neked, akkor ezeken a linkeken keresztül még többet megtudhatsz róla. Izgalmas tényeket tudhatsz meg, hivatalos oldalait tekintheted meg, kutyájáról, Bambiről láthatsz képeket illetve tudhatsz meg dolgokat, végül pedig még az I.O.I-ról is olvashatsz bővebben!

Tudtad-e? Kutyusa
Hivatalos oldalai I.O.I